Eerstegraadsscholen

Een goede secundaire school kiezen voor uw kind is een beslissing waar u grondig over wil nadenken. Terecht. In elk van de drie vestigingen van de eerstegraadsschool van scholengemeenschap Harlindis en Relindis krijgt uw kind alle kansen om zijn interesses, kwaliteiten en talenten te ontwikkelen. 

In elk van onze drie Eerstegraadsscholen vindt u een identiek studieaanbod en werken leraren en directie vanuit dezelfde pedagogische en didactische visie. Het studieaanbod is zo opgesteld dat we uw kind optimaal kunnen begeleiden bij zijn of haar verdere onderwijsloopbaan: van het eerste naar het tweede jaar en naar de tweede graad, en dit proces wordt voortgezet in de tweede en derde graad op de centrale onderwijscampus. 

Vanuit ons christelijk engagement stellen we de eigenheid van iedere leerling centraal. We bekommeren ons om alle leerlingen, elk met hun eigen noden en behoeften. We bieden onderwijs dat jongeren nieuwsgierig maakt naar de toekomst, waarbij we hen stapsgewijs leren om hun eigen interesses en talenten te verkennen om zo hun eigen
weg te gaan in hun onderwijsloopbaan. 

Vestiging Maaseik
Vestiging Neeroeteren
Vestiging Kinrooi
Print-vriendelijke versiePDF versie