CampusShop

Laptops aan gereduceerde prijzen voor leerlingen en personeelsleden

Vanaf dit jaar biedt Campusshop ook voor onze leerlingen en personeelsleden laptops aan voor sterk gereduceerde prijzen. Campusshop is een webwinkel die samenwerkt met meer dan 130 onderwijsinstellingen in België en Nederland. Naast scherpe prijzen bieden ze ook de “2 jaar zorgeloos leren” - garantie aan met extra voordelen.

Voor meer informatie kan je surfen naar http://www.campusshop.be (voor laptops met een Belgisch toetsenbord) of http://www.campusshop.nl (voor laptops met een Nederlands toetsenbord). Je kiest dan als onderwijsinstelling "KASOMK" en als faculteit kies je "Alle opleidingen en medewerkers". 

Met vragen en voor ondersteuning kan je rechtstreeks bij Campusshop terecht (via mail, telefoon of Live-chat), dus niet bij onze eigen ICT dienst.

 

Inschrijvingen: capaciteitsbepaling

Sinds 1 september 2012 zijn nieuwe regels van kracht voor wie dochter of zoon wil inschrijven in het secundair onderwijs. Die nieuwe regelgeving gaat zowel over het moment waarop men een leerling kan inschrijven als over het aantal leerlingen dat mag ingeschreven worden: de zogenaamde Capaciteitsbepaling.

1. Wanneer mag u uw zoon of dochter inschrijven?

1ste jaar: er kan ingeschreven worden

Vanaf het 2de tot en met het 7de jaar: inschrijven kan vanaf dinsdag 22 april 2014.

2. Capaciteitsbepaling

1ste jaar

            vestiging       vestiging          vestiging
            Maaseik        Neeroeteren      Kinrooi

1A         220              120                   120

1B         110              0                       110

 

Vanaf het 2de tot en met het 7de jaar:

er kan onbeperkt ingeschreven worden (er geldt dus geen capaciteitsbepaling) met uitzondering van het 4de jaar in de studierichting Haarzorg waar nog 5 plaatsen beschikbaar zijn.


 

 

HEB DE PEST AAN PESTEN

Wij werken er aan! Begin campagne is ingeluid.

Scholen horen plekken te zijn waar jongeren zorgeloos en in alle veiligheid kunnen leren, samen werken en groeien. Jongeren moeten veilig zijn, in een omgeving waar goed met elkaar wordt omgegaan. Pesterijen maken dat onmogelijk.

Door te pesten maak je niet alleen iemand zijn leven zuur maar ook de sfeer in de klas en op school.
Om plagen kun je we misschien lachen, om pesten moeten we alleen maar huilen.

Daarom is tijd om een halt toe te roepen aan pesten.

Vanaf vandaag start de campagne ‘heb de pest aan pesten’ hier op school. En dat doen we samen. Samen met Katholieke Hogeschool Limburg. Samen met andere secundaire scholen in Limburg. Samen met de leerkrachten en medewerkers hier op school. Samen met ouders thuis. Maar vooral samen met onze leerlinegn.. Jullie mening en inzet is belangrijk. Met jullie bereidheid kunnen we het pesten een halt toeroepen. Daarom gaan we de komende maanden hard samen werken aan een krachtig antipesten beleid. Met je leerkrachten, met de medewerkers hier op school, met je ouders, maar dus zeker ook met jouw. Dit logo vertegenwoordigt het anti-pesten beleid. Dus hou het in de gaten. Dit logo herinnert ons aan de uitdaging die we samen aangaan. Heb de pest aan pesten! Want pesten is om te huilen! 

Print-vriendelijke versiePDF versie